2010-11-15 | 20:16:22

Helgen.

HEJ.

Ronja klagar över att jag inte bloggar så ofta längre, synd för henne. ;o

Helgen har vart asbra, umgåtts med Tobias lördag och söndag. På lördan hade vi biomaraton, såg två filmer på rad. (A) 

Första filmen var Himlen är oskyldigt blå, med Bill Skarsgård som huvudkaraktär. Filmen började med värsta porrscenen, så nu har jag sett Bills kuk, i hårt tillstånd. Kändes lagom wierd med tanke på att man satt i salongen med gaaanska många främlingar, som förövrigt var minst 40 år äldre än mig. Seriöst, alla va typ pensionärer där inne. Men filmen var gaanska bra, lite långdragen dock. 

Andra filmen var Psalm 21, som både jag och Tobias sett fram emot som fan! Trailern till den filmen hade vi sett under reklamen till I rymden finns inga känslor.. och den verkade sjukt läskig och bra. Men seriöst, jag fick typ kväva mina garv i popcorn-burken! Det var så illa att både jag och Tobias satte på oss jackorna efter 10 minuter.. men på något jävla vänster så lyckades vi sitta kvar där tills lamporna tändes igen. 

På söndag åkte jag återigen in till Stockholm för att träffa Tobias, så han slapp sitta själv på centralen tills hans tåg skulle gå. Vi gjorde ingenting, promenerade mest runt i gamla stan och så.. och han köpte världens sötaste nyckelring till mig. (A) Det är en converse-sko i bebisformat med en inbyggd klocka i. :D
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!