2011-08-30 | 10:14:05

BTW.

Hej. Idag sprang jag i onödan. Liksom.. JAG? SPRINGA!?

Nej okej, jag sprang inte.. men jag fick bråttom, helt i onödan.

2011-08-29 | 16:39:38

D:

Hej. Nu är jag hemma. 

Hade en lektion idag, etik och livsfrågor. Vi pratade om onda och goda människor. ^^
2011-08-29 | 12:53:52

Sovknep.

Vet ni jag har ganska svårt att sova på kvällarna, speciellt när det börjar bli mörkt ute. Men denna höst ska jag nog testa en ny metod, nämligen kamomill! 

Mamma har alltid tjatat om att jag borde köpa hem kamomillte att dricka på kvällen, så det ska jag shoppa idag.. men sen så har body shop en serie som heter Deep Sleep också, och dom produkterna innehåller allihop kamomill. 
Produkterna jag vill testa är:


Deep Sleep Pulse Point Balm"Doftar underbart av Community Fair Trade-producerad kamomill och jujube. Jujube har använts inom kinesisk medicin i hundratals år, och jujubefrukten har där ansetts kunna lindra stress."

Denna smörjer du alltså in på pulspunkterna innan du går och lägger dig.

125 krDeep Sleep Dreamy Pillow & Body Mist
"En snabbtorkande sprej vars doft hjälper dig att koppla av för en god natts sömn. En unik inkapslingsteknik frigör doften stegvis under natten när du rör dig i sängen."

Fatta smart, en väldoftande kudde som dessutom gör dig trött! :o 

150krDeep Sleep Essential Oil


"En olja som går att använda till mycket! Doftar skönt avkopplande och fungerar lika bra i aromalampan som att droppa i badet eller i massageoljan."

Det är nog den här jag vill ha mest. :o Jag älskar ju att tända ljus och använda mig att rökelse och annat som doftar gott! Kan bara tänka mig hur mysigt det skulle vara att varje kväll ta mig ner på rummet med en kopp te och tända aromalampan. :'>

125kr

Tror ni att det kommer funka? Kan ni tänka er att pröva själva, och i så fall.. vilken produkt?
2011-08-29 | 10:52:05

Hänt på senaste.


Jag har varit sommarfin och morotsorange för att jag glömt schampooflaskor värda 350kr på ett hotellrum. 
Matilda och jag har gått i skolan och haft SÅHÄR kul för att det inte finns några treor kvar och för att vi har minst en håltimma om dagen. Kulkul. :)
Min kisse är fortfarande söt, men tjock och rakad. Stor har han blitt också.. men ser fortfarande ut som en kattunge. :'>


För en två dagar sen var vi även på Timbuktu och Hoffmaestro. Ser ni folkmassan? Helt sjukt! Jag åkte dit med Matilda och pojkvännen Tobias (och vi är för övrigt så jävla awesome att vi snart firar 10 månader) och vi hade skitkul! 

Själva konserten var på ett festivalområde, vilket vi inte fattade för än vi kom dit
. Det var väl en 4-5 förband, hip-hop såklart. Kändes lagom lame när varenda låt innehöll "SAY OHYEAH *publiken* - oooooyeeah. ._. 

Men sen jävlar drog det igång! Timbuktu och Hoffmaestro var helt enkelt magiska och jag har aldrig haft så jävla oont i mina höfter någon gång. Helt klart värt det. 

Ska någon av er på en Hoffmaestro-konsert så bjud gärna med mig. (a)
2011-08-29 | 10:25:14

Godmorgon.

Härlig morgon! Idag börjar vi 13.45 med en lektion.. men jag har varit uppe sen 9 (då min pojkvän är onödig och ringer fel så han väcker mig, hann precis missa samtalet, sen svarar han inte när jag ringer tillbaka och sen ringer han JUST PRECIS när jag ska kissa. -.-)!

Nu startar vi några timmar tidigare med frulle, politik som jag inte fattar någonting alls av på tv och en dator. :> Livet är BRA.
2011-08-29 | 00:45:09

Sådeså.

Matilda, sluta tjata. 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!