2012-04-25 | 20:37:54

Mitt nya måtto.
Hihi jag dör lite. :'3Här är btw den übersexiga bilden som Kajsa lagt upp som profilbild. ;/
2012-04-25 | 19:36:49

Allmänt.

HEJ.

Jag har massor att göra, därför är det kul att blogga, helt plötsligt.

Har två prov nu tor-fre, ett i Multimedia och ett i Filmkunskap. Sen har jag också en inlämning i svenska imorgon + att jag ska ringa min chef. Och på fredag ska jag på förskola och observera i 2 timmar också!

Iallafall, har precis käkat thai vilket va MMMM YUMMY! Och till helgen kommer Tobelius också.

Här är en bild på mig o min söta klasskompis Kajjjjsaaaa!
2012-04-18 | 13:16:09

Nyklippt.

Vad tycker ni?
2012-04-16 | 20:33:11

Att tänka på 2.Men så är det ju inte! Jag exempelvis tänker vid vissa tillfällen att "kärringjäveln får fan flytta på sig" och vid andra tillfällen tänker jag "oj nu kommer det nån! bäst jag flyttar på mig" (jag är oftast störst i samhanget). 

Sen är det ju en annan sak ifall man möter någon med barnvagn eller nån gammal gubbe som är så jävla ranglig att han knappt kan gå. Sen vejar man (iallafall jag) ju för folk man ser upp till eller hyser respekt för, man skulle exempelvis inte tänka "gubbjäveln får fan flytta på sig" ifall man höll på att gå in i Ozzy Osbourne liksom. 

Är det inga fler som har tankar eller helst svar om detta? 

Och Hanna, borde det finnas "lagar" på hur detta ska gå till? 
2012-04-16 | 20:19:52

Färgat hår.

Fint. Jag har nyss färgat håret för att jag inte vill se förjävlig ut imorgon när jag ska på arbetsintervju. Håret blev sådär rött som jag försökt få det flera gånger, synd bara att det är just imorgon jag inte vill ha det. ;o.. Får iofs skylla mig själv när jag köper en färg som heter "intersiv red". 


Det ser kanske inte så rött ut när det är blött och jag står i en läskig mörk källare, men det är faktiskt det.
2012-04-16 | 17:29:00

Att tänka på.

När man går förbi mötande folk på gatan så kan man ju ibland hamna lite för nära varandra, rent spontant så skapar man ju ett utrymme för att det inte ska bli så närgånget.

Har ni tänkt på att det alltid bara är en person som går åt sidan? Det är aldrig så att båda parterna går åt sidan. Hur vet man vem det är som ska flytta på sig, och vad är det som avgör vem som gör det? Borde det finnas någon form av statusregler för vem som ska veja och inte?


2012-04-15 | 23:12:30

Kumla.

Heeeej. 

Jag kom nyss hem, har varit i Kumla i ett dygn (Tobias familj bor där). Jag har haft det jättemysigt med fika hela tiden, film och och och och och pussar. Dessutom fick jag en scrapbooking-bok av Tobias mamma och Tobbes "gamla" telefon! :D 

Imorgon ska jag ha prov i Foto A. Vet inte varför, men informationen tycks inte gå in i mitt huvud... ._.
2012-04-13 | 14:51:22

Bara så ni vet.

HEJ

Här sitter jag. Käkar ananas och redigerar bilderna från Budapest. Har jag sagt att jag varit där? Om inte, veeet niii jag har varit på kärleksresa till Budapest!

Tror jag ska skapa Tumblr och testa ladda upp där först, så får vi se om jag publicerar här eller länkar vidare till sidan sen. 

Kom på att jag inte kan lägga upp videos på Tumblr, så kanske bara ska använda sidan för att lägga upp album istället. :) Finns ju en del bilder att lägga upp. ;D 

För övrigt så ska jag tydligen åka till Kumla imorgon. Är egentligen bara sugen på soffpotatishelg.. meeeen, man får väl ställa upp för killen då och va lite social. ;o
2012-04-13 | 11:47:55

Tumblr.

Heeeej. Pratade med Ronja igår och hon introducerade mig för Tumblr (vet att jag är seg och helt efter!). Det verkar rätt nice. Kanske man ska flytta bloggen över dit?
2012-04-12 | 12:43:59

Åbthibåorwit.

Hej

Det har klagats på att det inte skrivits något på min blogg, så jag gör det nu när jag har tid ork och lust (vem försöker jag lura? Jag har alltid tid).

Gjorde nyss ett argumenterande tal om jämställdhet som jag fick VG i, win. Tidigare idag gjorde jag och klasskompisarna också en video i filmkunskapen, winwin. Videon ligger dock på Thomas dator, men jag ska försöka tvinga honom att publicera den så snart som möjligt. 

För övrigt är jag i en gråtakonstantöverminkatt-period. Föreställer honom komma springandes på uppfarten, hoppa upp i min säng, jama utanför mitt fönster och gosar bredvid mig på soffan. Rätt konstigt ändå att jag sörjer ordentligt nu först, fast än katten dog i november. 

Meeen, jag är rätt glad ändå. För jag ska på P&L, och det ska också SMK, Billy Idol, Regina Spektor, Markus Krunegård och såklart min buddy Ronja också göra. Det kommer bli fylla, musik, langos.. och fett hår. Awesome! Har dock rätt mkt ångest inför kostnaderna, men känner mig rätt bad ass som gör något jag inte har råd med. :D

Huhuu, hur som helst. Ska fortsätta leva mitt halft tråkiga liv genom att tvätta och städa och plugga (HAHAHA SÅN JÄVLA HUMOR, JAG LJUUUUGER SÅ BRA). Meeen, på fredag eller lördag eller kanske aldrig kommer ju Älskling också. Så bio och mys får man iallafall eventuellt till helgen.Bevis på att jag lever.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!