2012-01-24 | 16:30:43

Barasånivet.

Blomkål, förjävla gott.
2012-01-20 | 01:29:49

Twitter, ont i röven och världens sämsta vecka.

Alltså Twitter..  nu har jag verkligen också försökt förstå.. både hur man gör och vad det roliga med det är. Men jag fattar ingenting? Om man tex kommenterar någons tweet så dyker det ju inte upp att jag kommenterat? Och så står det så jävla dumt i min profil "@ätmittbajs haha åh jaa det låter underbart!" HUR FAN SKA ALLA ANDRA I MIN PROFIL DÅ FATTA VAFAN JAG SNACKAR OM!?

 

Eller ja, jag har ju ingen som följer mig, så det är väl skitsamma. Men jag fattar bara inte.

 

Jag har även varit så duktig att jag kollat tutorials om det, men alla pratar bara om allt som jag redan lärt mig..... OM JAG VILL LÄRA MIG ATT KOMMUNICERA MED FOLK HUR GÖR JAG DÅ!?

 

Inte så jävla glad.

 

Är för övrigt inte så jävla glad i allmänhet heller faktiskt. Halkat ute två gånger denna vecka. Bråkat med Tobbe miljarder gånger och förgäves försökt hjälpa till att anordna en studentskiva.

 

@Bloggläsarna Nu ska jag iallafall försöka sova en blund. Btw kolla denna, @MatildaTheBagel visst är det så mkt jag som det kan bli? http://www.youtube.com/watch?v=YaySZ1EB2Cw&feature=related #Sömn

 

(Tror dock denna tweet var mer än 140...)

Gnatt!

 

Nejmen kolla så jävla bra det blev, nu när jag fick bli lite arg först.

2012-01-20 | 01:25:33

WTF!?

Vafan har blogg.se gjort!? Jag kan inte göra stycken!?

 

Kolla, det skulle va ett mellanrum där!

 

OCH BARA FÖR DET SÅ FUNKAR DET ÅH ERA ÄCKEL SÄMSTA VECKAN EVER

2012-01-12 | 07:13:35

Felstavning.

Fint att jag stavat Café med K.
2012-01-11 | 14:35:38

Arbetssökande.

Hej. Jag går ut skolan i Juni. Jag vill ha jobb i Karlstad. Tycker du att jag är awesome och vill ge mig en anställning på typ ett kafé, en blomsterhandel eller en förskola? Hör av dig.
2012-01-09 | 15:22:36

Kärleeeeeek.

HEJ

Jag gick upp 04.09 idag för att köra Tobias till första pendeln hem, det var tråkigt.. men vi har haft en awesome helg tillsammans.

Fredag: Tobias kom hit typ 20.30.. jag hade hungrat sen 17 för att kunna äta jääättesen middag med honom. När han ätit så somna han. Och jag försökte desperat väcka honom fram till 3 på natten bara för att få prata lite. ;o

Lördag: Komadag.
Vi låg i sängen fram till 17 och tittade på tv o allmänt grisade. Sen kom vi på att mamma ville att vi skulle handla middag, så vi sprang. Hem, lämna käket och sedan iväg till Kista för biomys. :')
Först åt vi mat (jag fick thai. :D:D:D:D) sen såg vi Sherlock Holmes, ni vet andra delen. Jag såg första filmen med Tobbe på ett hotellrum i somras och jag tyckte den sög. :( Kan iofs bero på att jag bara fick se halva filmen och fatta nada. ;O Men hursomhelst, andra delen var awesome.. speciellt slutet och jag längtar efter tredje filmen nu!

Söndag: Vi drog iväg till Skokloster för lite romantiskt slisk runt slottet.
Det var ganska skitkul faktiskt för det första vi gjorde var att gå ut på bryggan och Tobbe upptäckte isen på vattnet. Tobbe skulle pröva sätta fötterna på isen. Tobbe gjorde hål i isen och lyckades doppa benen enda upp till knäna.
Det gjorde iallafall min dag, medan Tobbe försökte att inte tänka på det. :p
Min pojke är sötast i världen. <32012-01-06 | 13:50:30

Eldkvarn.

Om jag fick byta liv, så skulle jag vilja bli en söderkis. En söderkis som är jättetjock.. och går på heroin. Och har cool röst. Och gör bra musik. Och haft ett band i 40 år. Plura Jonsson, jag vill vara dig (Fast du får väl behålla fotbojjan om du vill).

Eldkvarn <-- Spotifylänk.
2012-01-03 | 16:47:27

Glömde!

HALLÅ JAG GLÖMDE JU EN SAK PÅ HÄNT PÅ SENASTE! Jag har ju firat nyår också. :o Här har ni lite bilder,
Hannas och min förrätt. Gottigott. :')
Som ni ser var det nörderi-fest på nyår, mkt trevligt!
Alkohol är kul.
2012-01-03 | 16:39:47

Timbuktu.

Timbuktu har kommit ut med ett nytt album, det låter inte alls som den Timbuktu jag känner till.
Vad tycker ni?
Timbuktu – Versioner
2012-01-03 | 16:14:23

Hänt på senaste.

Detta är en av många bilder till mitt projektarbete med tema "hösten i Stockholm". Bilderna är tagna men oredigerade och som ni ser så har jag blivit rätt kass på att fota.. tappade intresset helt när jag började medialinjen haha.


22 oktober var jag med Elina på Kapten Röd och Movits! i Karlstad på Nöjesfabriken. Innan konserten hamnade vi på förfest hos Elinas polare där även jag skaffade mig ett gäng bekanta.

Själva konserten var bra, förutom att Movits! drog till sig en hel del fjortisar och bratz (vad nu bratzen gjorde i värmland har jag ingen aning om!). Kvällen avslutades ganska fort för vårt gäng då Elina fick problem med farbror polisen, trots att hon egentligen behövde vård.

Har hört rykten om att Kapten röd kommer till Putte i parken i sommar, så får ge dem en ny chans då.
Tobias och jag firade 1 år den 11 december, det firades genom att göra om vår första träff ännu en gång. Han är bäst. <3

Denna bild består av en hel gurka, en halv blomkål och 4 morötter. Det är för att Tobbe och jag blitt skittjocka tillsammans och sagt att vi båda borde gå ner i vikt. Problemet är ju bara att vi bara äter nyttigt när vi är med varandra.. och skiter fullständigt i bra kost när vi inte ses. Därför kommer vi förbli tjocka.
Detta är Elina på sin 21-årsdag! Åkte en helg till Karlstad för att fira henne.

För er som inte vet så är detta en tjejkompis jag lärde känna nu i somras. Vi träffades med våran gemensamma kompis Angelica. Det var en kväll då jag skulle bli insmugglad på Harry B James, och söta Elina fick äran att komma ut, krama om mig och låtsas som att vi var bästa vänner. Mkt sött.

Men hur som helst har vi hållt ihop sen dess, coolt va? Ännu bättre är ju bara att vi träffas i Stockholm, men hon bara råkar bo i samma stad som min karl. <3


Numer nördar jag den nostalgiska serien Crocodile Hunter på tv varje kväll. Steve Irwin, vilken jävla kille!29 dec drog jag iväg till Kumla för att hälsa på Tobias familj på en liten resa. Detta är Åsa som är elak mot sin jävligt söta Lucifer. Hon har gjort tomtedräckten själv. :)
Åsas andra katt Luna leker detektiv, så jävla söt i mössan! Det bästa är att katterna kan gå runt i den där outfiten helt utan problem (katter har en dentens att välta annars).
Åkte somsagt till Kumla för att åka på en resa med Tobias föräldrar. Detta är en bild på coolaste djuret i hela Värnen-museet i Lidköping.

Utflykten med familjen var väldigt kul och mysig, förutom att jag den dagen lyckades åka tåg i totalt 6 timmar.. men det får man leva med. Kinnekulla-tåget var förresten skitmysigt. Det åkte sådär lagom sakta och landskapet utanför tågfönstret var oftast väldigt vackert.

Ja, detta var väl min höst/vinter. Har ni gjort något speciellt under vinterhalvåret? Berätta!


2012-01-03 | 14:03:43

Motiverad.

Hej! Vet ni, det är två.. eller ja ett par som följer min blogg trots att den är stendöd. Ganska coolt. Därför åker det upp en "hänt på senaste" igen.. ni vet, som jag gjorde i somras. Men ska städa nu så det sker nog inte för än ikväll. :) PUSS
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!