2012-10-08 | 10:18:00

Uppdatering av livet.Hej bloggen, äntligen möts vi igen!
(eller ja, äntligen och äntligen.. men har hört att folk längtat

För er som inte hört/sett så har jag skaffat jobb här i närheten av Bålsta (fast hemligt vart det är!) men har ganska få tider, så har börjat söka mig närmare Tobias,de värmländska skogarna och såklart, Elina. Förhoppningsvis kommer den där underbara dagen då någon chef någonstans ringer och meddelar mig om att jag fått en anställning i Karlstad. Då flyttar jag och Tobias ihop och lever lyckliga i alla våra dagar! (=win!)

Medan jag väntar på att någon chef ska ringa så har jag börjat underhålla mig med en ny hobby, scrapbooking! Är sjukt nybörjare och lägger mer pengar på det än jag faktiskt använder sakerna, men titta så duktig jag är! :) 

Jaha, så lyckades jag göra så helhetsbilden blev vänd åt fel håll. Men bara på blogg.se, inte i datorn.. vettefan hur jag ska lösa det. Men, jag är fortfarande duktig.. så deså! 


Problemet med scrapbooking är att för varje gång du gör något så blir du mer intresserad av det, så då kollar du på andras scrapbooking.. och när du kollar på andras scrapbooking så får du andra, mycket bättre idéer och då ångrar du det som du just limmat fast på ditt finaste papper! Men jag har redan rivit sönder ett kort, så jag har lovat mig själv att sluta med sånt. Bara va nöjd och göra bättre på nästa kort! 

Det som händer denna vecka:

På onsdag ska jag åka med min gamla klasskompis (haha låter absurt att jag och Matilda inte pluggar ihop längre) till en piercing studio på söder för att kolla upp så våra nya hål i öronen läkt som de ska! På torsdag bär det av till en kurator som jag aldrig träffat tidigare (min läkare som ska hjälpa mig med mina sömnproblem tycker att en kurator är bra, av nån anledning.. hon vet inte ens vad hon tycker vi borde prata om) och sedan ska jag iväg och jobba på det där hemliga jobbet!

Med andra ord, jävligt mycket tid över till att städa, scrapbooka, umgås med kompisar och söka jobb. :) 

Hade önskat att det är precis som vanligt när jag är långledigt, att jag åker till Karlstad. Men NEJDU. För Tobias, han har stuckit iväg till typ Prag, Venedig, Amsterdam mm. Med tåg dessutom. Han kommer vara ifrån mig i hela.... två veckor och lite till. Jag dör. :( 0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!