2013-02-28 | 22:43:00

SexyDiabloBitch92.

Hejsan!

Idag har jag varit fantastiskt glad och nöjd, inte bitter en sekund. På något vänster har jag och Tobbe lyckats hålla oss ifrån konflikter och bara varit så glada över att ha varandra!

I övrigt har det varit en riktig nörddag. Vi vaknade av att grannens bas skrämmer livet ur oss (händer dagligen), upp och in i duschen.. men det va ungefär så långt vi kom också.
Gått runt i underkläderna hela dan, bara suttit och spelat spel. Tobbe har nämligen introducerat mig för Diablo 3, väldans roligt. Känner mig som kung, dödar allt i min värld och det känns vääldigt tillfredställande.

Spelat 5 timmar i sträck.. dissade till och med snyggrobins signering på MittICity här i Karlstad vid 16. Har i princip lyft häcken för frukost, luch och middag (vilka faktiskt har varit nyttiga!). Nu på kvällen va vi dock hemma hos Eva och Erik där vi hade knytis på våfflor och snackade massa skit.

Imorgon jobbar Tobias 7 till 5 så ska gå en prommis med Eva samt kolla upp hur det ser ut på arbetsförmedlingen. Antagligen blir det lite tv-repriser och Diablo också..

Nu: Diablo medan Tobbe sover hihihihi

GONATT!
2013-02-27 | 23:47:00

Dagen D.

Hej.
Idag har jag varit duktig.

Fiberrik havregrynsgröt till frukost, typ frukt till lunch och tidigt middag med ett innehåll på 272 kalorier. Recept hittar ni HÄR.(Dessutom va vi ute och promenera sent igår kväll). I övrigt har jag och min guzz varit rätt produktiva idag.. trots att han är sjuk och jag är den lataste kvinnan i ett par skor. Men vi har bla tvättat, diskat, städat och.. spelat Mario. 

Vi har nyss kollat på The Artist också.. eller ja inte hela. För jag är så duktig och sabbar allt. Tobbe ville egentligen se klart stumfilmen jag kunde inte låta bli att göra egna rubriker typ som "oj mr.kändis vilken stor pung du har" och "höhöhö, här sitter jag och runkar" så då stängde han av. ;o

Men iaf, Tobbe är antagligen sjuk imorgon också så får se hur många knop det blir.

Förresten har jag känt mig jättekär idag.


Här är förresten maten vi åt. :3
2013-02-26 | 18:32:44

Här händer det grejer!

Hej, nu har jag dissat er en dag igen. Så jäkla dum.. men sanningen är faktiskt att jag hade fullt upp.

Igår så va jag uppe tidigt, tog ett pass på vår cross trainer, åt nyttig och stoor frulle för att sedan göra mig i ordning och va med Hanna. Vi åkte ner på centrum för att kolla på brädspel då jag blivit lite inspererad av Elina och hennes festman. Dom är nämligen ett sådant mysigt par som ofta bjuder hem folk och det ska alltid spelas brädspel, och det är faktiskt väldigt trevligt. Så jag tänkte jag också skulle bli så trevlig, men insåg att jag är alldeles för snål! Nu förtiden består spelhyllorna bara av olika sorters frågesporter och alla spel kostar kring 300 (om man vill ha en spelplan till, vilket man vill)!!!

Efter det åkte vi snopet hem till Hanna och spelade galen panna istället, vilket va ett jävligt kul spel.. men nu har ju redan hon det spelet så sjukt onödigt att skaffa det nu när jag bor hemma och är mobbad.. för den enda jag kommer spela spel med iallafall är ju Hanna!

Runt middagstid åkte jag hem och käkade med familjen och insåg att min telefon inte hade haft mottagning på typ 2 dar, så chatta med support.. sen åkte jag helt spontant till Karlstad! Så kom fram typ vid midnatt och bums ner i sängen, med en dunderförkyld pojkvän!

Idag har Tobbe varit ledig så vi tog en lång sovmorgon, städade lite på förmiddagen och åkte sen till Willys för att handla käk för veckan/veckorna/vetintehurlängejagstannar. Vi lyckades handla en hel matkasse grönsaker, vilket var väldigt duktigt av oss.

Nu har vi precis käkat middag, Tobbe har dragit igång tvätt och om nån timma är det Tarmen (Farmen) på tv. Får se vad som mer händer ikväll.

Jag har inga planer för imorgon, men jag skulle gissa på att jag har en sjuk karl hemma så antagligen lite snabb jobbsökning och tv-spel resten av dagen!

 
Och apropå ingenting. Jag kommer antagligen börja plugga till hösten. Först blir det komvux men sen tänkte jag hoppa på förskollärar-programmet här i Karlstad, så förhoppningsvis blir jag karlstabo och sambo inom en snar framtid!
 
2013-02-24 | 20:17:47

En taco-svullares dag.

Heeeeej! Igår hade jag 13 unika besökare, känner att det är rätt imponerande med tanke på att jag lagt ner bloggen helt i flera månader. 

Idag har jag varit helt off. Skulle ju tvätta idag, men vakna av att morsan drog igång sin första maskin... så först vid 18 fick jag börja tvätta. Det har såklart resulterat i att jag gått i onepiece (endast!) hela dan och inte känt nån minsta motivation till att duscha eller ens våga titta mig i spegeln. Men i övrigt har jag bara suttit vid datorn och ätit tacorester hela dan. 

Men imorgon måste jag verkligen ta tag i detta, eller redan ikväll kanske. Ska bädda rent i sängen, lägga mig i tid och gå upp en mänsklig tid så jag får någonting gjort. Kanske ett pass på crosstrainer? Äta en nyttig och mättande frukost? Kanske ta med en kompis till Enköping och uträtta bankärenden? Eller varför inte lämna tillbaka över ett år gamla skolböcker till skolan/biblioteket? Det finns ju lite att välja på.. handlar bara om hur mkt man tvingar sig själv! 

Och apropå ingenting, så fick jag igång svtplay-helvetet igår. Och jag kollade på mello som jag sa. Och sexigaste killen i världen (Robin Stjernberg) kommer till andra chansen = till Karlstad. Min pojkvän bor i Karlstad och vill också se mello. DOCK så är biljetterna bajsdyra. 

Mamma frågade mig om hon kunde bidra med halva.. men sa att jag hellre ville ha klippning och färgning istället. Ska nämligen bli brunett (efter typ 10 år av rött hår) då sötaste Elina ska gifta sig i november. Jag ska va brudtärna och ha rosa klänning på mig.. och jag kan säga att det skulle absolut inte passa mig vid det här laget. Rött hår och blek som något jävla lik! Men det ska vi ändra på! :) 
2013-02-23 | 22:27:56

Eller förresten..

Eller förresten så skiter vi i mello då Svt aldrig kan va som normala tv-kanaler och uppdatera sin playsida i tid. Tar alltid ett dygn eller två för dem att ladda upp sådant! För oss som vill se under natten då? Inte snällt! 
2013-02-23 | 22:14:58

Slödag.

Hej, kommer inte på nån bra inledning.. så vi skiter i den. 

Igår: Åkte ju hem till Matilda på kvällen och umgicks med henne, Måns å nån Lukas.. det va mkt trevligt. Vi speela kort och drack vin, mös med råttorna och sådär fram mot midnatt så blev vi hungriga så vi börja baka scones! Kom väl ungefär hem vid 2-2.30 och däckade direkt. Dock inte bakis idag vilket har varit jääävligt skönt! 
 
*Här ska det vara en bild på våra fina scones men av nån anledning så laddas bilden upp åt fel håll trots att den ligger rätt i datorn*

Idag: Har vart en jävla slöfis idag, gick upp först vid 13. Typ vid 16 dök min bror, hans tjej och deras son upp och vi har myst och lekt enda fram tills nu (22). Vi åt bla tacos och så kom mamma o pappa hem med kungskrabba som vi smaka på.. var av brorsan höll på att spy (krabba som är så gott!). Men lillfisen Eliott är så söt. Han satt i tvättkorgen idag medan mamma körde runt honom som om det vore en bil o han bara asgarva! Sen har han slickat på diskmaskinen, spottat ner hela sin mamma och dansat till honky tonk med sin far! 

Nu: Är jag jättetrött, men tänkte somna till melodifestivalen då jag missade dagens program. Imorgon är det söndag och jag har absolut inte en enda ren trosa kvar, så ska se till att tvätta! (Fast det sa jag i förregår, igår och idag också!) 

Godnatt!
2013-02-22 | 13:58:17

D ä livet.

Hej, länge sen. Känner noll motivation till bloggande egentligen då mitt liv står still och därför finns det inte heller något kul att skriva om MEN, jag har fått förfrågningar.. så jag ska väl, återigen göra ett försök. 

Just nu är jag totalt sysslolös, varken jobb eller skola. Planerna att flytta till Karlstad och bo med mitt livs kärlek står still, varken han eller jag kommer någonstans. Jag hade även nån fixidé till att förändra mitt liv och bli smal för några månader sen, där står också motivationen på noll.. precis som med mina pysselprojekt, boklistan och politikintresset. Vad har hänt? Vem är jag egentligen?
 
Känner inte att det finns någon form av intresse eller personlighet kvar. Man börjar bli lite orolig för sig själv. Vart är man påväg egentligen? Känns som om man kommer bli som en sådan tråkig, grå människa som bara följer mängden och pleasar alla andra istället för sig själv. 

Men hur som helst, nu när jag är arbetslös så ökar iallafall möjligheterna till att ta mig till Karlstad ibland. Det innebär mer tid med Tobias, Elina och Sebiastian, vilket är bra. Har även börjat lära känna Elinas bästis Jessica mer, vilket är mkt trevligt! 

Kom hem där ifrån i förregår (onsdags). Varit där en vecka, och det har varit sjuukt skönt att va där.
Var på inflyttningsfest på fredagen (som dock inte fick ett fullt så lyckat avslut) och på lördagen kom Tobias familj för att kolla på mello men hörde inga bidrag för det babblades för mkt. Resten av veckan så hände det inte så mkt, bara nördat Super Mario på Tobias nya Wii U och mös i evigeter. 

Nu på förmiddagen har jag filat på mitt CV och personliga brev, sökt lite jobb samt kollat lite tv bara. Ska väl snart göra mig i ordning för att ta mig ner till centrum och köpa vuxendricka. Ska nämligen hem till min korviga gymnasiekompanjon Matilda! Vi ska, tillsammans med hennes boyfriend umgås med varandra och dricka vin. 

Så, där har ni min lägesrapport. Bajbaj. 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!