2012-03-14 | 18:48:39

Problem?

2012-03-14 | 15:46:25

Designen.

Såhär kommer alltså min design se ut det kommande århundandet.. eller fram tills jag orkar fixa en ny.
2012-03-14 | 13:24:28

Ny design.

HEJ. 

Vad tycker ni om min nya design?? Ska bara förstora Rubrikerna lite så är den precis som jag vill ha den. :)
2012-03-12 | 21:36:19

Finnar är fula och dryga.

Är så väldans glad över världens största finne.. behövde nästan ett jävla flygfoto för att hela skulle få plats på bild.
2012-03-09 | 17:16:09

Typiskt.

Åhhhhh gör säkerhetskopia på min skoldator för första gången och självklart blir det något fel på ljudet så kan inte se på nyheterna eller lyssna på musik medans.. måste vänta i 2 jävla timmar innan jag kan starta om datorn!
2012-03-08 | 20:28:50

P&L.

Nanana för jag har precis köpt min biljett till Piece and Love! <3
2012-03-07 | 20:26:34

Viktigt!

2012-03-07 | 19:05:11

Just nu:

Lagar blå pannkakor. :3Gottigottgott!
2012-03-07 | 16:03:53

Oh yeah.

Detta är vad vi håller på med i skolan, galetttt!
2012-03-06 | 16:41:52

Tillfångatagen.

HEJ

Idag har jag äntligen skaffat pass, så sen ärä bara ut o resa. Något som vet hur länge passen gäller förresten? I vilket fall så uppstod det såklart problem i Enköping också, kortläsarhelvetet ville inte registrera mitt bankkort så fick gå genom halva stan för att hitta en bankomat som kunde ge mig kontanter.

Har förövrigt shoppat så jävla mkt på H&M att jag fått presentkort värda 100 kr som jag nyttjade idag. Köpte en ny foundation och fick betala 9 kr av mina egna pengar, asbra fram tills jag kom in på Kicks och insåg att syntetborsten kostade 100 FAIL!

Längtar som fan till resan till Ungern, Tobbe och jag kommer ha så jävla kul! Käka god mat, kolla på sevärdheter, bada och och och och bara ha det mysigt!


JUST DET!

Dömde värsta drömmen inatt! (tror det är jag som förkylningsyrar eller någottt) Drömde att jag var hemma hos min kompis Daniel tillsammans med all the lajvers (lilldanne, Hanna, Martin, Maxi, Ronnie, två skumma brudar från V-ås osv) + min pojkvän. I drömmen hade Daniel sitt vanliga hus + en bakgård med ett stort gästhus (som liknade sjövillan inuti) och allt detta låg mitt på en ganska bevuxen ö.

Allt börjar med att vi träffas på hans uppfart, säger hej och sedan går vi till gästhuset där alla sover tillsammans på soffan. Jag vaknar tidigast av alla tillsammans med Tobbe dagen efter. Vi klär på oss lajvkläder (var av Tobbe tar på sig en ringbrynje-outfit i form av kjol och kortlinne?) och går ut på promenad.Vi går längs kanten på ön för att kunna titta ut mot det fina vattnet, då plötsligt en bil gasar upp från vattnet och mot strandkanten för att sen köra ner i vattnet igen. Jaja inge mer med det tänker jag och Tobbe och går upp till det vanliga huset utan några andra funderingar.

Vi kommer in i huset och börjar laga frukost, då männen i den där bilen dyker upp i huset! Och här börjar drömmen bli vag, men typ så höll dom oss till fånga och snodde alla mina värdesaker och stack lagom tills alla andra vaknade och kom in och like WHAT, VAD HAR HÄNT!?

Snipp snapp slut. Skumt va?
2012-03-05 | 16:36:55

Lördagen.

Jag och Tobias befann oss vid Ekilla och traskade runt. :)

(klicka på miniatyrerna för att förstora!)Kändes jätte ovant att använda systemkameran igen, och dessutom är alla bilder oredigerade.. but hope you like it anyway! .. Btw så har min bf pornoface.
2012-03-05 | 15:25:36

Hur jävla svårt kan det vara?

HEJ

Har haft en jättefin helg med min bäjby. I lördags var vi ute o promenixxa med kameran (kommer bilder) och igår slöade vi nästan hela dan för att sen åka på bio och se Devil Inside tillsammans med min bror och hans flickvän. Filmen var läskig, men slutet sög.

Meeeen det är inte därför jag skriver, skriver faktiskt egentligen för att jag är så jävla irriterad. Var nämligen hos polisen här i Bålsta för två veckor sen för att skaffa pass (Älsk och jag åker till Budapest om 21 dagar! <3 ) men då gick maskinhelvetet som tar foto och printar fingeravtryck sönder. Under det besöket satt jag där i typ 40 minuter innan jag blev avfärdad.. idag kom jag tillbaka och dom var fortfarande inte fixat felet.. så jag fick sitta där i ytterligare 30 minuter innan dom sa att det inte funkar.

Jag var så jävla smart att jag tänkte, fuck this shit.. jag åker till Bro och fixar pass istället! Men min soppatank var slut, så var tvungen att tanka. Så frågade jag mamma om hon visste var det låg, men det visste hon inte. Och sen så åkte jag hem för att söka upp adressen + hämta GPS + äta + kissa.. men vad händer då?

Jo för det första så upptäcker jag att Bro inte ens gör pass och hänvisar istället till Sollentuna (av alla ställen?) så jag bestämde mig för att åka till Enköping istället. Skitbra, dom gör pass och det finns en adress. Asbra, då käkar vi. Nomnomnomnomnom... förresten, borde nog kolla öppettiderna. Och jo. Just idag. Idag av alla dagar, stänger dom klockan 15 och detta ser jag 15.02. Så jävla sug. Men jaja, vem har sagt att jag inte kan skaffa pass imorgon?

Trololololo
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!