2010-08-27 | 11:11:57

Schwiiinefluuuue #2

Min kusin är en duktig man, han läste mitt inlägg om svininfluensan och det visade sig att han är påläst!

Jag vet att det är långt men LÄS DET, NÅGOT VIKTIGT!

Stefan:

Klockrent. När ett riktigt Typ A virus muterar med dagens infrastruktur (i samma klass som spanska sjukan) så kommer vi inte hinna mer än läsa att den slagit till i Hong Kong innan vi har den här. Det bästa med vacciner av de flesta typer att de innehåller kloroform och tiomersal (organiskt kvicksilver) som när det injiceras i kroppen aldrig kommer gå ur, och har rapporterats orsaka allt från nervskador till psykiska problem.

Dessutom ska man aldrig glömma att alla vaccin innehåller ämnen som provocerar kroppens immunförsvar gå in i nödläge, och vita blodkroppar massproduceras med sådan kraft att vissa får permanent höjda nivåer av vita blodkroppar. Detta leder till deppresion och nedsatt allmäntillstånd.

Och kroppen får för varje vaccination nedsatt försvarsförmåga, då immunreaktioner från vanliga vaccinationer inte sker genom en naturlig infektionsväg, utan injiceras direkt i blodet (med ämnen som provocerar en immunreaktion på ett icke naturligt sätt). Har gjort riktigt mycket research på det här, och fullständigt krossade en representant från läkarvärlden i en hetsk debatt då H1N1 "härjade" angående influensa-vaccinet.

Finns källor på allt, och vaccin är mycket mer farliga än folk tror. Dessutom finns det intressanta samband mellan psykiska problem och vaccin (bl a ökning av autism bland barn). Nog om det, men om du är intresserad så börja gräv så hittar du riktigt mycket.


*senare*

Visste du att Pandremix kastades genom alla säkerhetskontroller, och testades endast i laboratoriemiljöer. Finns en artikel i en britisk tidning om det. Den är alltså INTE testad på människor. Och dessutom finns det inga juridiska bindningar från läkemedelsföretagen som kräver att de ska göra någon uppföljning på bieffekter av vaccinet. Det finns inte heller någon etablerad modell för att fastställa bieffekter och skador av vaccinet efter att det administrerats i stor skala. 

Kul va? :)

Hihi ja, hysteriskt kul! ^__^



1 Kommentarer
Daniel:

Aldrig fallit för vaccinhysterin!

2010-08-27 | 14:59:37
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!