2012-03-06 | 16:41:52

Tillfångatagen.

HEJ

Idag har jag äntligen skaffat pass, så sen ärä bara ut o resa. Något som vet hur länge passen gäller förresten? I vilket fall så uppstod det såklart problem i Enköping också, kortläsarhelvetet ville inte registrera mitt bankkort så fick gå genom halva stan för att hitta en bankomat som kunde ge mig kontanter.

Har förövrigt shoppat så jävla mkt på H&M att jag fått presentkort värda 100 kr som jag nyttjade idag. Köpte en ny foundation och fick betala 9 kr av mina egna pengar, asbra fram tills jag kom in på Kicks och insåg att syntetborsten kostade 100 FAIL!

Längtar som fan till resan till Ungern, Tobbe och jag kommer ha så jävla kul! Käka god mat, kolla på sevärdheter, bada och och och och bara ha det mysigt!


JUST DET!

Dömde värsta drömmen inatt! (tror det är jag som förkylningsyrar eller någottt) Drömde att jag var hemma hos min kompis Daniel tillsammans med all the lajvers (lilldanne, Hanna, Martin, Maxi, Ronnie, två skumma brudar från V-ås osv) + min pojkvän. I drömmen hade Daniel sitt vanliga hus + en bakgård med ett stort gästhus (som liknade sjövillan inuti) och allt detta låg mitt på en ganska bevuxen ö.

Allt börjar med att vi träffas på hans uppfart, säger hej och sedan går vi till gästhuset där alla sover tillsammans på soffan. Jag vaknar tidigast av alla tillsammans med Tobbe dagen efter. Vi klär på oss lajvkläder (var av Tobbe tar på sig en ringbrynje-outfit i form av kjol och kortlinne?) och går ut på promenad.Vi går längs kanten på ön för att kunna titta ut mot det fina vattnet, då plötsligt en bil gasar upp från vattnet och mot strandkanten för att sen köra ner i vattnet igen. Jaja inge mer med det tänker jag och Tobbe och går upp till det vanliga huset utan några andra funderingar.

Vi kommer in i huset och börjar laga frukost, då männen i den där bilen dyker upp i huset! Och här börjar drömmen bli vag, men typ så höll dom oss till fånga och snodde alla mina värdesaker och stack lagom tills alla andra vaknade och kom in och like WHAT, VAD HAR HÄNT!?

Snipp snapp slut. Skumt va?
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!