2013-04-14 | 10:05:49

Allt suger.

ÅH ALLT ÄR SÅ JÄVLA VÄRDELÖST. 

Igår va drygaste dagen ever. Fanns inget att göra, är sjuk och kunde inte va med någon och Tobias dissade mig. Bara dåligt på tv, mina föräldrar stack vid 19 och där satt jag, ensam på en lördagskväll och tyckte synd om mig själv. Sängliggning 21. 

Och jag har ångest. Ska ju provjobba imorgon och jag är fortfarande hostig och lite snorig. Jag ska jobba med människor, så jag vet inte om jag ska sjukskriva mig eller inte. 

Vill ju göra ett gott intryck och visa att jag är arbetsvillig.. samtidigt vill jag inte smitta någon. 
2013-04-12 | 14:06:00

Jag vill bli en arbetande kvinna.

Och nu var vi här igen. Blogga varje dag, jo tjena. 

Jag skulle ju på arbetsintervju, och jag har varit där nu. Och det gick nog ganska bra, för jag ska provjobba på måndag och tisdag! Vi får hoppas på att det går bra, för jag tror det kan bli ganska kul. Så har jag ju åtminstone extrajobb över sommaren då! 

I övrigt hade jag tänkt ta veckan till att kurera mig, då jag är slemmig och förkyld men det har ju gått som det har gått. Har hjälpt min farmor att sälja saker på nätet och det är en himla massa åka fram och tillbaka och hålla kontakt med köpare osv. Sen så har jag ju inte varit med Hanna på evigheter så kunde bara inte säga nej när hon ringde! 

Men det va bra, vi hade myspys och åkte även till Kista! Fick tag på 4 par byxor på loppet av en timma, så är jävligt lycklig faktiskt. Har haft problem med brallor sen i julas, så skönt att det äntligen blev av. 

Idag är jag äntligen hemma och kan ägna mig åt att vara sjuk och bli bättre, faaast då har jag ju lyckats sälja två grejer som ska hämtas/skickas idag, så blev inte speciellt lugnt idag heller. 

Ikväll lär ju Tobias komma också (om han nu kommer). Då ska jag va nära honom hela helgen och så måste jag, enligt lag byta däck i helgen också. Det är fan stressigt att va arbetslös. 


Förresten har jag hittat en hund jag vill ha, visst är han söt? Han heter Kasper. :3 Dock så har jag inte 9 000, dessutom är min pappa allergisk, och Tobias tycker den är ful. Och mamma påstår att jag inte har tid med den, vilket jag inte kommer ha om jag inte får ta med mig hunden till mitt framtida jobb.. så det ligger väl något i det antar jag. Annars hade jag köpt honom på direkten! 
2013-04-04 | 22:55:45

SexyBitch88.

Hej, min pojkvän är snygg. 

Han ser alltid ut sådär, bara så ni vet. 
2013-04-04 | 12:16:53

Höhö.

Öh fyfan va trött jag är. 

Har försökt få någon form av rutin på mitt liv igen, eftersom det varit påsk o så har det blivit sena kvällar och gått upp vid lunch.. så har inte direkt den dygnsrytmen jag önskar mig. 

Problemet är bara att jag ställer klockan på 8 men går inte upp då. Men idag va en bra morgon/förmiddag. Vaknade av ett samtal från ett visst företag och ska på arbetsintervju nästa vecka. WIHU. Äntligen ger det resultat, känns som om jag sökt i evigheter utan resultat. 
 
På sistone har jag varit i Kumla för att fira min svärfar på 50-årsdagen samt fira lite påsk och träffa folk. Vi va också uppe på ett berg som lukta prutt (svavel) och va halt. Jag som blev tvingad va skitarg hela promenaden och det slutade med att jag skrek på Tobbe, småsprang ner för berget och trampa snett på båda fötterna. Alla skratta åt mig och jag vill bara mörda alla i min omgivning.  

Sen på påskaftonskvällen ville mamma o pappa ha hem mig igen så Tobbe o jag kom förbi, mös lite med hela familjen och dan efter åkte vi hem till bror, svägerska och brorson.

Idag var planerna att jag skulle upp 8, träna (faktiskt!) och sen göra mig i ordning för att ringa någon att leka med, men fram tills nu har det skitit sig. Men ska väl käka frukost/lunch snart och se vad jag kan göra av dagen! 


2013-04-02 | 12:49:06

Turkiet del 2.

Hej! Här kommer resten av bilderna. :) 

Vi va på ett coolt berg vid namn Pamukkale som hade varma källor och var täckt i kalk, därför är berget (nästan) helt vitt. 
 
Vattnet som tidigare runnit ner för berget har skapat som små pooler. 
 
Tobbe som står där och ser ut som en idiot! 
 
Tobbe vill dö och står alldeles för nära kanten, men är rätt söt ändå! 
 
Vi åkte till en mattfabrik som gjorde mattor på ett traditionellt sätt. Vi fick bla se hur de färgade garn på naturligt sätt och hur man gör silkestråd (utvinner det från fjärilskukong). Vi hittade mattor för 100 000 och en matta tar ca 1 år att göra. 
 
Under vår resa upp i bergen kom vi så högt upp att molnen korsade bergstopparna! 
 
Påväg ner från bergen stannade vi på en rastplats för att kolla på Antalya, då träffade vi en lurig snubbe med bröd på huvudet! 
 
Vi var och kollade på ett till vattenfall som jag inte minns vad det heter, men det rann från bergen, genom Antalya och ner i havet. Väldigt tjusigt. Här hittade vi även en ödla, men efter att ha zoomat lite på bilderna så hittade vi en till! 
 
Sista dagarna hamnade vi på 5 stjärnigt hotell mitt i mellan Alanya och Antalya, lyxigaste hotellet jag varit på! 
 
Lobbyn va så jävla fancy, med glashissar och allt! Men såfort vi kom in i lobbyn så blev vårt bagage tagna.. av en piccolo! ;D Ascoolt när dom 5 min senare knacka på men våra väskor. ^^
 
Avslutar med en skäggig bild från Analyas båthamn! 
2013-04-01 | 20:01:43

Turkiet del 1.

Hej! 

Ja, jag vet att det varit en evighet sen sist.. men jag har varit borta mycket och helt enkelt inte orkat lägga tid på det. Men nu kommer det en bildbomb från Turkiet! Dock så har en viss Tobias redan laddat upp alla bilder på fb så majoriteten av dom som läser min blogg har säkert redan sett vad vi gjort för något.. Men:

Detta var utsikten från vårat första hotell! Vi ankom på natten och Tobbe gick ut på balkongen och sa "jag tror det är vatten här, jag hör något som brusar".. vi kissade nästan på oss av snygghet när vi såg vad vi såg.. så att säga! 

Mer från hotellet, här är Antalya! 

Vi besökte ett vattenfall som heter Kursunlu och var väldigt vackert. Som ni ser på bilden kunde man även gå bakom vattenfallet, vilket vi gjorde men fick mkt dåliga bilder där. 
 
Vi besökte nån fattig by som hade en akvedukt som man fraktade vatten från bergen på förr i tiden. 

Apelsinträd, ööööverallt. 
 
Vi var i en gammal romersk stad vid namn Aphrodisias. Här är stadens entré. 
 
Det fanns en liten stadio i staden också!
 
Vi var även i en annan gammal romersk stad vid namn Ephesos, där hade dom snygga antika toaletter. 
 
I mitten av skithusrummet fanns det en liten scen där musikanter brukade sitta och spela musik för dom nödiga. 8'D
 
Ett två våningar högt bibliotek med en hemlig gång till stadens horhus, så männen i denna stad var inte direkt pålästa, även om deras fruar trodde det. 
 
Ephesos hade även en yttepytteliten teater som man blev höjdrädd i. 
 
Den minimalistiska teatern utifrån!
 
Mer bilder kommer någon annan dag framöver, imorgon eller något. Puss å kram!  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!